Book of ra – pacanele de top

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)

BOOK of RA este un joc slot machine care cu siguranta iti va placea. Pacanele Book of RA probabil cel mai jucat si apreciat joc de tip pacanele din lume. Jocul este construit din secretele cartii antice egiptene si din lumea misterioasa a faraonior si a piramidelor din egipt.
Jocul Book of ra are mai multe variante (de la 2 pan ala 7 si cateva variante deluxe). Pasionati jocurilor cu pacanele vor aprecia acest joc datorita misterului si complexitati acestuia.

Versiune clasică a jocului Pacanele Book of Ra va propune sa descoperiți comorile antice  ascunse. Jocul este cu 9 linii de câștig repartizate pe 5 role într-un joc simplu și numeroase bonusuri vor face din dumneavoastră un mare aventurier în lumea enigmatică a hieroglifelor.

book-of-ra-large
Scopul jocului Book of Ra este acela de a afișa același simbol pe cele 5 role deci miza maxima a jocului Book of Ra Clasic  poate fi setata la 45 de puncte

Numeroase bonusuri vor face din dumneavoastră un mare aventurier în lumea enigmatică a hieroglifelor reusind sa descifrati taine magice ale cartii lui Ra. Jocul poate fi jocut pe AUTO SPIN sau manual. puteti alege nr de lini de bet si miza minima sau maxima.

In curand vom vorbi despre Book of ra deluxe, Book of ra 2.
Joaca online aceste jocuri fara riscuri de a pierde bani, totul pe pariuri virtuale.

Citeste mai multe detalii despre jocurile ca la aparate daca esti pasionat de genul acesta de jocuri , si nu uita jocurile nostre sunt obsolut gratuite deci nu veti cheltui nicu un banut.

Avem o coelctie impresionanta asadar joaca jocuri ca la aparate pe care va invitam si pe voi sa o accesati si sa va distrati online. Jocuri noi cu pacanele avem zi de zi.

Spor la joc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>