Currently browsing tag

jocuri

Jocuri cu motociclete online

Exista multe jocuri cu motociclete online in mediul virtual, iar acestea se adreseaza in special acelor persoane pasionate de tot ceea ce inseamna moto. In plus ele pot oferi o posibilitate in ceea ce priveste pasiunea pentru motociclete mai putin periculoasa decat ceea ce inseamna conducerea acestora pe drumurile publice. Totodata jocurile de acest tip va pot ajuta sa va relaxati dupa o zi mai dificila, si trebuie sa va concentrati pentru a duce cursa la bun sfarsit si pentru a o castiga. Nu este foarte greu de facut acest lucru, deoarece jocurile cu motociclete […]

bowling-in-2

Jocuri in 2 jucatori

Probail cele mai ineteresante clipe petrecute online de catre copii sunt cele in care acestia se relaxeaza jucand cele mai ineteranste jocuri flash disponibile acum pe multe site-uri de profil. O categorie aparte a jocurilor online sunt cele din categorie jocuri in 2. Ce presupun aceste jocuri si cum pot sa ii distreze pe copii ?, nimic mai simplu decat posiblitatea de a va juca alturi de prieteni sau familie jocurile preferate folosid acelasi calculator, aceeasi tastatura. Suna interesant nu?
Principiul jocurilor in 2 este simplu, trebuie sa te bati ca adversari sau sa joci in aceeasi […]

book-of-ra-C1

Pacanele online – jocuri ca la aparate gratis

Jocurile online au evoluat si pe zi ce trece petrecem tot mai mult timp in fata calculatorului rasfaind pagini de net, cautand diverse informatii sau  pur simplu ne jucam online diverse jocuri cu provoari multiple. A venit vremea sa va prezint putin si jocurile online de tip pacanele sau jocuri ca la aparate.
Iata ca in 2014 toate aceaste jocuri ca la aparate sunt disponibile si online. Avantajului jocurilor online este acela ca  sunt gratis nu trebuie sa platiti nimic si in acelasi timp va si distrati.
Acum 10 ani pasionati de jocuri de tip slot […]

zuma-deluxe

Jocurile logice cu bile si zuma

A venit vremea sa vorbim putin si despre jocurile de logica. Este o categorie aparte care se adreseaza atat copiilor cat si tinerilor si adultilor. Jocurile de logica sunt foarte frumoase intrucat iti pun mintea la contributie si nu este suficient sa fi bun ala tastatura. Unele jocuri de logica sunt strict dedicate in sensul de a descperii tainele si misterele din joc.
Printre ce le mai cautate sunt cele din categoria jocuri cu bile fiind imparite pe mai multe categorii. Poti juca in:

jocuri cu bile colorate de distrus
jocuri cu bile de biliard
jocuri tenis de masa
jocuri cu […]

mahjong-alltime

Jocuri Mahjong

Astzi va propun sa intram putin in lumea virtuala a jocurilor de stravechi cu pietre de mahjong. Asadar aceste Jocuri mahjong dateaza de foarte mult itmp si sunt printre preferatele jocutarilor care cauta sa isi puna logica si mintea la ocntributie. Desi pare un joc simplu jocul in sine de mahjong este destul de dificil de jucat. Regula de baza este sa elimini pietrele de mahjong similare si care pot fi legate una de alta. Pietrele de joc au diverse imprimeuri cele mai cunoscute sunt cele care reprezinta caracterele chinezesti, jocurl fiind traditional de aici. […]

Jpcuri cu Lego

Jocuri cu lego

Pasionati de jucariile de la Lego se pot distra si online cu eroi preferati.  Asadar sa vorbim putin de aceste Jocuri cu Lego care prind din ce in ce mai mult.
Pe zi ce trece apar tot mai multe jocuri cu aceste personaje. Jocurile Lego sunt foarte variante pornid de la jocuri de aventura si actiune pana la jocuri cu impuscaturi cu arme, cu avioane sau cu Eroi. Celebri sunt Lego Spiderman, Lego Hulk, Lego Thor si multi alti. Celebrul producator Lego a creat o multitudine de variante ale acetor mici obiecte de contruit poti  juca […]

sarituri-cu-cai-promo

Jocuri cu animale online

Jocurile cu animale 
Sunt cele apreciate jocuri flash jucate de copii. JOcurile cu animale cuprind o varietate de jocuri in care personajele principale ale jocurlui sunt animalele, si cele mai indragite sunt cele  eroi din desenele animate sau filme de la Cartoon network, Disney Channel,  Nickelodeon, etc. Personajele Tom si jerry, SpongeBob, Panda , Bgs Bunny.
Printre ecle mai apreciate jocuri online sunt cele din categoria jocuri cu cai.  Regasiti foarte multe variante de jocuri cu animale cu cai cum ar fi:

jocuri cu cai 3D
jocui cu curse de cai
jocuri cu cai in 2

jocuri cu ferme de cai
jocuri cu sarituri cu […]