Currently browsing tag

jocuri cu animale

Jocuri Tom si Jerry online

Eroi copilariei noastre din celebrele desene animate ajung acum in casele noastre si prin intermediul jocurilor online. Ne propunem sa vorbim putin desprea aceste jocuri cu Tom si Jerry si imediat amintirile cu cele 2 personaje ne inunda mintea si cele mai frumoase imagini cu aceste perosonaje de la cartoon network incep sa se desfasoare in fata ochilor nostri.
Daca cu multi ani in urma desenele animate cu Tom si Jerry se puteau vedea doar la televizor in anumite ore bine stabilite, cu timpul noile canale TV incluv Cartoon network ne aduc frecvent in amintire nazdravaniile […]

sarituri-cu-cai-promo

Jocuri cu animale online

Jocurile cu animale 
Sunt cele apreciate jocuri flash jucate de copii. JOcurile cu animale cuprind o varietate de jocuri in care personajele principale ale jocurlui sunt animalele, si cele mai indragite sunt cele  eroi din desenele animate sau filme de la Cartoon network, Disney Channel,  Nickelodeon, etc. Personajele Tom si jerry, SpongeBob, Panda , Bgs Bunny.
Printre ecle mai apreciate jocuri online sunt cele din categoria jocuri cu cai.  Regasiti foarte multe variante de jocuri cu animale cu cai cum ar fi:

jocuri cu cai 3D
jocui cu curse de cai
jocuri cu cai in 2

jocuri cu ferme de cai
jocuri cu sarituri cu […]