Dora gateste – jocuri pentru fete

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Aceste jocuri de gatit cu Dora sunt usor de jucat, si de invatat, iar orice fetita ce indrageste acest personaj de desene animate se poate bucura de un astfel de joc, fara a fi necesar ca parintii sa plateasca ceva, deoarece jocurile sunt gratuite. Jocurile de acest tip sunt ideale si pentru cei mai in varsta dintre noi, deoarece pot oferi un moment de relaxare, de care cu siguranta avem mereu nevoie dupa perioada in care lucram destul de mult. In aceste conditii, cei ce vor lua in calcul posibilitatea de a se bucura de aceste jocuri, vor avea ocazia sa se distreze intr-o bucatarie virtuala, dar plina de culoare, in care totul va fi delicios. Trebuie sa incercati aceste jocuri in cazul in care veti dori sa va puneti imaginantia la treaba, si cu siguranta veti gasi cele mai potrivite retete, delicioase si ideale pentru a duce la final misiunea. Jocurile de acest tip sunt o posibilitate de testare si pentru cei ce doresc sa activeze intr-o bucatarie reala.

Totodata aceste jocuri sunt destul de diferite in ceea ce priveste genurile, si veti avea ocazia sa gatiti alaturi de Dora cele mai gustoase retete. Puteti sa controlati un intreg restaurant, sau va puteti bucura de crearea unor preparate recunoscute in intreaga lume pentru savoarea lor. Astfel, in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva dintre aceste jocuri de gatit cu acest personaj.

In cadrul acestor jocuri de gatit cu Dora, veti avea ocazia sa optati pentru vestitul joc, Dora face Biscuiti, iar acesta este de fapt un test prin care veti avea ocazia sa va testati capacitatile in ceea ce priveste calitatile de bucatar. Un alt joc interesant in acest sens este si Dora Gateste, iar despre acesta putem adauga ca exista mai multe variante, si trebuie sa optati pentru una dintre acestea pentru a va testa calitatile de bucatar.

Alte jocuri online cu Dora in care veti avea ocazia sa fiti alaturi de Dora in bucatarie, sunt: Dora gateste Taco, Gateste cu Dora, sau Dora gateste peste cu cartofi. Oricare ar fi jocul ales, veti avea ocazia sa va relaxati si sa va testati calitatile pe care le aveti in bucatarie alaturi de unul dintre cele mai indragite personaje a jocurilor online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>