Jocuri cu tractoare online

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/ 10 (3 votes cast)

Jocurile cu tractoare prind din ce in ce mai mult in randul copiilor si a internautilor. Si aceasta nisa a explodat pur si simplu in ultima vreme, astfe ca au aparut o sumedenie de jocuri cu tractoare pe diferite directii de la jocuri de condus tractoare la jocuri de parcat sau curse cu tractoare online. SI acestea sunt doar o parte din provocarile la care sunteti supusi in aceste jocuri. Puteti juca jocuri cu tractoare la ferma, jocuri cu tractoare in 2 si multe altele.

1. Jocul Tractor mania

Tractor Mania este un joc foarte interesant cu tractoare, in acest joc trebuie sa tractezi cu tractorul diverse obiecte. In primul nivel trebuie sa tractezi si sa transporti un alt tractor, in al doilea nivel trebuie sa duci cu tractorul o remorca plina marfa. Transporta tone de marfuri cu acest tractor super puternic! Transporta marfa prin zone periculoase fara a o distruge. Condu cu viteza dar pastreaza incarcatura intacta! Castiga puncte bonus adunand stele speciale parcurgand fiecare traseu..

2. Jocul Farm parking

Unul dintre cele mai populare jocuri tractoare este Farm parking. Pe parcursul nivelelor trebuie sa parchezi tractoarele in ferma de fructe si legume. Acest joc este insa unic deoarece tractoarele se pot accidenta , iar viata acestora va scadea considerabil. Daca viata se va termina trebuie sa iei nivelul de la inceput. Castiga cat de multe puncte bonus poti pentru a-ti termina toate misiunile din acest joc cu parcari. Joaca jocuri cu tractoare de parcat online oferite de Friv pentru a deveni cel mai bun in parcari si manevrarea masinilor mari pe 4 roti

3. Curse cu tractoare

Curse cu tractoate in 2 este un joc care imbina doua elemente foarte populare in lumea copiilor cursele de masini si Mario. In acest joc interesant, care se poate juca si in 2 , trebuie sa termini toate circuitele. Daca alegi sa joci in 2 ai nevoie de multa agilitate si de un spirit competitiv foarte dezvoltat. Provoaca-ti prieteni si luptati-va cot la cot pana cand se va remarca castigatorul care va stii sa conduce cel mai bine tractorul sau. Sa castige cel mai bun in aceste jocuri de curse de tractoare online . Condu cu maiestrie si vei devini cel mai bun sofer.

Poti de asemenea sa joci cu diverse personaje ca tom si jerry, spongebob etc.

Daca iti plac jocurile online in special cu tractoare nu rata aceste minunate jocuri gratis pe portalul de jocuri www.jocuripescuit.com.

Spor la joc

Jocuri cu tractoare online, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>