Jocuri cu zobie online

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)

Multa lume spune ca jocurile cu zombie sunt infricosatoare si ca nu sunt pe placul copiilor, insa nu este asa, deoarece jocurile din aceasta cateborie sunt mult finisate astfel incat copii sa se simta in siguranta si sa le poata juca cu placere.

De cele mai multe ori aceste tip de jocuri sunt asociate cu jocurile din categoria de jocuri cu impuscaturi, deoarece intotdeuna zombii  sunt personajele negative, care trebuie anihilate.  Pe site-urile de jocuri pentru copii gasesti jocuri cu zombie care iti vor creea o mare placere, si pe langa asta, te vi distra de minune. Jocurile propuse cu zombie si impuscaturi sunt o adevarata delectare mai ales ca noi provovari vei descoperi in fiecare tip de joc.

Unul dintre cele mai apreciate jocuri de acest gen este Plante versus Zombi deoarece te tine in priza pe tot parcursul jocului. In acest joc tu va trebui sa iti cultivi cat mai multe plante carnivore care te vor scapa de toti zombii furiosi. Plante vs zombi este un joc de actiune de tip tower defense (aparare). In acest joc de actiune esti un proprietar care se foloseste de diverse plante si ciuperci pentru a lupta impotriva armatelor de zombie ce i-l invadeaza.

Plateaza plantele astfel incat valurile de zombie sa nu iti distruga proprietarea si sa ifi faci o strategie de aparare de nebatut. Cu cat asezi mai bine apararea cu atat mai repede vei scapa de zombie ce te inconjoara. NU uita zombi nu te vor cruta de aceea tu trebuie sa ii omori pe toti pentru a pastra plantele si a le feri de distrugere.

Daca iti merge mintea si ai si putina indemanare, micuti zombie nu vor fi o amenintare pentru tinesi cu sigurante vei reusi sa iti stapnesti frica si sa ii infunti.

Distractie placuta pe site-ul nostru de jocuri online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>