Jocuri friv pentru copii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/ 10 (2 votes cast)

Copii se distreaza tot mai mult pe calculator cu jocurile online de tip flash. Parerile se impart in doua uni spun ca aceste jocuri nu sunt potrivite pentru copii alti ca sunt educative, dar adevarul este undeva la mijloc si trebuie sa existe o balanta intre acestea. In categoria jocurilor pentru copii un loc parte i-l ocpua seria de jocuri Friv care fac furori pe internet.

Iata cateva exemple:

 • jocurile cu animale, de unde copii pot invata care sunt abilitatile fiecarei specii, precum si ca e nevoie de multa indemanare pentru ca unele dintre ele sa poata sa-si asigure hrana aici cele mai frumoase sunt jocurile cu cai.
 • apoi continuam cu jocurile Friv de logica si perspicacitate  – jocurile logice sunt printre cele mai apreciate si cautate si indicate pentru copii, acestia pot sa isi dezvolte abilitatile mintale si sa incerce sa rezolve probleme cu grad ridicat de complexitate, astfel ajutand la o dezvoltare buna a memorie jucand aceste jocuri.
  1. jocuri cu bile zuma, bile colorate etc
  2. Jocuri cu carti online – mahjong, solitaire, macao, septica
  3. jocuri cu oebiecte ascunse
  4. jocuri de gatit online
  5. jocuri cu operatii
 • reamintim cele mai cautate jocuri online cele de la  Friv  si cele mai cunoacute sunt cele cu masini se pot invata regulile de baza ale condusului, precum si faptul ca viteza poate ucide sau provoca accidente grave, si in anumite jocuri se pot invata semenele de circulatie.
 • O alta categorie ce nu trebuie rata este aceea a jocurilor care se pot juca in mai multi jucatori  si aici copii pot sa isi dezvolte spiritul de competitie in paralel cu provcarile la care sunt supusi. fie in echipa fie ca adversari Daca vrei sa descoperi cele mai haioase jocuri in doi te invitam sa rasfoiesti catalogul de jocuri in 2.

Daca va plac in special jocurile Friv indiferent de categoria lor  – puteti sa va alocati putin timp pentru a va delecta cu acestea si nu o sa regretati.

Citeste mai multe in sectiune de jocuri online.

Jocuri friv pentru copii, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>