Jocuri Mahjong

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)

Astzi va propun sa intram putin in lumea virtuala a jocurilor de stravechi cu pietre de mahjong. Asadar aceste Jocuri mahjong dateaza de foarte mult itmp si sunt printre preferatele jocutarilor care cauta sa isi puna logica si mintea la ocntributie. Desi pare un joc simplu jocul in sine de mahjong este destul de dificil de jucat. Regula de baza este sa elimini pietrele de mahjong similare si care pot fi legate una de alta. Pietrele de joc au diverse imprimeuri cele mai cunoscute sunt cele care reprezinta caracterele chinezesti, jocurl fiind traditional de aici. Insa cu timpul au aparut si alte variante ale jocului de magjong.

Exista foarte multe variante de jocuri cu mahjong acum amintim doar cateva:

  • mahjong connect – unul dintre cele mai cunoscute si jucate jocuri de mahjong online jocul este destul de dificl piesele sunt cu litere chinezesti si sunt foarte apropiate astfel incat itiva pune la grea incercare spiritul de observatie
  • mahjong legatura – si acest joc este popular printre fani mahjongului online
  • mahjong tower
  • mahjong 3D
  • mahong eternity
  • mahjong tower

Vom discuta pe parcurs si despre alte variante de mahjong care difera putin de varianta clasica in sensul ca au fost introduse elemente grafice sau diferite niveluri de dificultate.

Oricare varianta o alegeti cu siguranta va trebui sa munciti sa terminati acest joc si nu uitati in majoritatea jocurilor trebuie sa terminati intr-un interval de timp prestabilit deci, trebuie s ava grabiti . daca reluati jocul piesele sunt amestecate.

Informatii oferite de site-ul de jocuri mahjong – emahjong.ro

Spor la joc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>