Jocurile cu bile zuma la moda in 2016

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Despre aceste jocuri cu bile Zuma, putem spune ca sunt foarte indragite in mediul online, iar acest lucru este posibil pentru simplul fapt ca tot mai multe persoane le joaca. Aceste jocuri pot asigura o placere deosebita in timpul jocului, si poate pune oricarui jucator abilitatile la lucru, pentru ca numai asa jocul va fi castigat. Este un joc de inteligenta iar cei ce il joaca au posibilitatea sa descopere situatii noi la care trebuie sa gaseasca o rezolvare pe masura pentru ca rezultatul final sa fie unul pozitiv. Nu este deloc greu de facut acest lucru, deoarece acest joc se poate juca foarte simplu doar din mouse si poate asigura o experienta excelenta fiecarui jucator in parte.

Este indicat sa luati si dumneavoastra in calcul posibilitatea de a juca astfel de jocuri, deoarece sunt o metoda eficienta de a va relaxa dupa o zi mai dificila, si sa faceti acest lucru in cel mai placut mod.

Totodata despre aceste jocuri cu bile sunt gratis in mediul online, ceea ce inseamna ca orice persoana va avea ocazia sa le joace fara ca acest lucru sa insemne ca va trebui sa plateasca ceva. Un joc de acest tip foarte cautat in aceasta perioada este Bile Zuma de Craciun, mai ales odata cu apropierea sarbatorilor de iarna.

kung-fu-zumaAcest joc este unul foarte simplu, nou, si palpitant, ce va poate testa indemanarea si logica. In cadrul lui va trebui sa grupati bilele de aceeasi culoare, iar in caz contrar nu veti reusi sa castigati. Daca vor fi grupate mai mult de 3 bile atunci acestea se vor elimina.

Un alt joc foarte cautat este si Zuma cu Luptatori, iar acesta presupune de asemenea indemanare si logica pentru a reusi sa treceti de nivele.

Printre aceste jocuri cu bine Zuma, mai putem aminti si Zuma cu dulciuri, unde veti intalni o multitudine de culori si bile pe care va trebui sa le sortati si sa le grupati pentru a le elimina. Si Zuma in Padure reprezinta o optiune de joc in acest sens, si o puteti lua in calcul, la fel ca si jocul Zuma Deluxe, sau Zuma in Cerc. Astfel, vedem ca tipurile de joc sunt diferite, si veti gasi cu siguranta ceea ce va interesează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>