Jocurile cu fotbal de la Cartoon Networks

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)

Multi dintre noi sunt in cautarea relaxarii oferite de jocurile cu fotbal de la Cartoon Networks, iar acest lucru este posibil si datorita faptului ca jocurile de acest tip sunt foarte indragite, iar unora dintre noi le pot starni amintiri din copilarie. In cadrul acestui joc, veti avea posibilitatea sa jucati si in cupa si sa invingeti formatia adversa, care este formata din personajele cele mai indragite din desenele animate. In aceste sens, tot ceea ce va trebui sa faceti este sa alcatuiti o echipa formata din cei mai in forma jucatori, si de asemenea sa alegeti si un capitan care sa va conduca spre victorie.

Astfel in echipa dumneavoastra poate juca Ben, Dexter, Finn si alti eroi din desenele animate pentru ca stim ca va plc eroi din jocurile cu fotbal.

Puteti opta si pentru alte variante si coechipieri pentru a avea o echipa de soc, si pentru a inscrie din ce in ce mai multe goluri care va vor duce cu siguranta spre victorie.
Trebuie sa va pregatiti si pentru meciuri grele, deoarece toti jucatorii isi vor dori victoria, si nu se vor da la o parte pentru a va face meciul mai usor.

Este indicat sa fiti atenti pe durata jocului pentru a face cele mai bune alegeri, si trebuie sa aveti in echipa cei mai buni coechipieri care sa va conduca spre victorie.

Cel care va da startul pentru jocurile cu fotbal de la Cartoon Networks este nimeni altul decat Johnny Bravo, iar dupa ce veti auzi primul fluier al arbitrului trebuie sa incepeti meciuri si sa inscrieti cat mai multe goluri pentru a castiga.

Dupa primul fluier puteti incepe meciul prin a pasa, si de asemenea puteti suta spre poarta in cazul in care veti considera ca aceasta este cea mai buna optiune.
Nu este foarte complicat de jucat acest joc, si veti avea ocazia sa invatati foarte repede ce aveti de facut, si sa atrageti intr-un final victoria de partea echipei pe care o conduceti. Este foarte importanta si pozitionarea, si de asemenea deposedarile pe care le puteti face, deoarece prin recuperarea mingii, veti avea ocazia sa declansati contra atacuri care vor duce la marcarea de goluri.

Va trebui sa alegeti cea mai buna echipa, deoarece numai asa victoria va fi mai mult decat posibila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>