Nade si momeli pentru pescuit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/ 10 (3 votes cast)

 

Nade si momeli – un nou inceput

Pe zi ce trece abundenta de nade si momeli ne fac tot mai greu alegerea corecta.  Acest fapt se datoreaza diversitati aparute  pe toate planurile atat in ceea ce privesti produsele ready made cat si a ingredientele necesare in realizarea nadelor si a momelilor acasa.  Nu de mult ori pescarul se confrunta cu o mare dilema  “la urmatoarea partida cu ce voi pescuit” o intrebare retorica ce ne bantuie tot mai mult.  Uni gasesc raspunsul prin experimentare, perseverenta si de ce informare, alti din pacate nu resusesc sa gaseasca o formula optima si frustarea creste odata cu trecerea timpului.

Atat nadele cat si momelile pe cat par de simple pe atat de multa bataie de cap de dau, pesti deja sunt inavatati cu tot felul de arome, de la porum la arome de peste sau de fructe astfel incat de multe ori alegerea combinatiei este cheie succesului si care poate face diferenta pe o balta plina de pescari care folosesc nade si momeli in deferite arome si culori.

Astfel incercam sa va luminam putin aceste nedumeriri si aici veti gasi informatii despre nade si momeli  – informatii oferite de portalul PescuitMania.ro.

Nade si momeli pentru pescuit, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>