Currently browsing category

Fără categorie

Top 5 jocuri cu masini in 2014

TOP 5 JOCURI CU MASINI 2014 – iata o lista cu favritele nostare pentru cele mai tari jocuri cu masini:
LOCUL 1: NEED FOR SPEED MOST WANTED 2
LOCUL 2: GRAND THEFT AUTO 5
LOCUL 3: NEED FOR SPEED THE RUN
LOCUL 4: NEED FOR SPEED HOT PURSUIT 3
LOCUL 5: NEED FOR SPEED SHIFT 2
Si in 2014 aceste jocuri va vor delecta si cu siguanta o sa fiti incatati de grafica si posibiliatatile pe care vi el ofera aceste jocuri cu masini online.
Spor la joc.

Zuma blitz – cum se joaca

Daca nu ai auzit pana acum despre jocul Zuma, nu stii ce provocari ai pierdut. Dela lansarea din 2003 acest joc a ajus cel mai jucat jocu jucat joc de tip “ball-kill” din lume. In jocul clasic cu zuma jucatorul controleaza o broasca ce aunca bile de diferite culori. Trebuie sa tragi bilele spre cele de aceiasi culoare de pe traseu si trebuie eliminate pana ca bielele sa nu ajunga la finalul traseului. Din 2003 au fost  lansate o multime de versiuni de jocuri Zuma. Una dintre acestea la care ne referim astazi este jocul […]

Jocuri cu roboti

Jocurile cu roboti sunt foarte apreciate de copii Robotii sunt masinarii pe care oamenii le-au creat pentru a-i ajuta in muncile cotidiene. In prezent exista roboti care au rolul de a ne ajuta la treburile casnice, iar specialistii, anunta faptul ca pe viitor nu vom mai misca nici macar un deget in casa.
Copiii adora lumea virtuala a jocurilor, deoarece imaginatia lor bogata are nevoie de antrenament si orice joc care are o tema de baza ireala, pur si simplu ii va fermeca.
Datorita acestor afirmatii, creatorii de filme au gasit diferite teme cu mare succes la public. In aceste filme robotii […]

Despre Jocurile miniclip

Pasionati de jocuri online au observat ca in ultima perioada foarte multe branduri si firme de jocuri au inceput sa produce o gama variata de jocuri flash pentru copii. Insa de departe printrce cele mai cautate sunt cele produse de Miniclip. In categoria de jocuri miniclip se regasesc o multitudine de variante de jocuri pentru toate gusturile si varstele si chiar pe mai multe platforme. Dezvoltatori de la miniclip au pus un mare accent in ultima perioada pe grafica 3D fiind la mare cautare.
Jocurile miniclip cele mai cautate sunt:

jocuri miniclip cu biliard
jocuri miniclip de […]