Currently browsing category

jocuri zuma

Jucam jocuri cu bile online

Colectia acestor jocuri cu bile este una impresionanta in mediul online, si puteti face si dumneavoastra o cautare in acest sens, pentru a descoperi jocuri minunate, pline de aventura, ce va pot ajuta foarte mult sa va relaxati, atunci cand veti dori acest lucru. Astfel, despre aceasta colectie, putem spune ca este practic inepuizabila indiferent de ceea ce veti dori sa faceti sau sa jucati. Veti avea multiple posibilitati, iar printre cele mai renumite sunt jocurile cu bile Zuma.
Acestea sunt recunoscute printre utilizatorii online interesati de modalitati eficiente de relaxare. Totodata despre […]

zuma-deluxe

Jocurile cu bile zuma la moda in 2016

Despre aceste jocuri cu bile Zuma, putem spune ca sunt foarte indragite in mediul online, iar acest lucru este posibil pentru simplul fapt ca tot mai multe persoane le joaca. Aceste jocuri pot asigura o placere deosebita in timpul jocului, si poate pune oricarui jucator abilitatile la lucru, pentru ca numai asa jocul va fi castigat. Este un joc de inteligenta iar cei ce il joaca au posibilitatea sa descopere situatii noi la care trebuie sa gaseasca o rezolvare pe masura pentru ca rezultatul final sa fie unul pozitiv. Nu este deloc greu de facut acest lucru, deoarece acest joc […]

Zuma revenge

Zuma Revenge este cel mai frumos joc cu zuma online marca PopCap.
Jocul poatefi jucat online  sau poate fi descarcat si instalat pe calculatorul personal daca doriti sa beneficiati de versiunea full a jocului Zuma Revenge. Jocul are o grafica extrem de buna, specifica jocurilor zuma originale, spre deosebire jocurile Zuma create de alti producatori de jocuri. In acest joc cu bile zuma trebuie sa o ajuti pe broscuta sa scape de bilele colorate care vin spre ea.
Trebuie sa grupezi bilele colorate si castiga bonusurile pentru lovituri combo – adica mai mult de 3 bile grupate.
Joaca cele mai tari jocuri zuma […]

zuma-deluxe

Jocurile logice cu bile si zuma

A venit vremea sa vorbim putin si despre jocurile de logica. Este o categorie aparte care se adreseaza atat copiilor cat si tinerilor si adultilor. Jocurile de logica sunt foarte frumoase intrucat iti pun mintea la contributie si nu este suficient sa fi bun ala tastatura. Unele jocuri de logica sunt strict dedicate in sensul de a descperii tainele si misterele din joc.
Printre ce le mai cautate sunt cele din categoria jocuri cu bile fiind imparite pe mai multe categorii. Poti juca in:

jocuri cu bile colorate de distrus
jocuri cu bile de biliard
jocuri tenis de masa
jocuri cu […]