Currently browsing category

Pescuit la crap

Pescuitul la crap cu montura helicopter

Binary Options In Kenya Jobs Israel Asa  cum bine se stie cel mai important element in pescuitul crapului nu este lanseta, mulineta sau mai stiu eu ce alt articol, ci este chiar montura  am sa incerc sa va prezint detaliat o montura standard de crap, si modul de confectionare a acesteia. Nu fac acest lucru pentru aceia dintre dumneavoastra care stiu si carora li se va parea banala, ci pentru cei care inca nu sunt la curent cu toate detaliile si care vor sa invete sa o faca in mod corect.
Multi dintre noi spunem ca stim sau […]

Pescuitul crapului – O enigma pe intelestul tuturor

Binary Options 24 Hours Us Broker A aparut  partea a doua a DVD-urilor despre pescuit la crap realizate de Grindean Razvan (Matrix) aceasta serie se numeste “Pescuitul crapului – O enigma pe intelesul tuturor”.
Un film interactiv despre tehnici, tactici, strategii, etc ce trebuie folosite in timpul unei partide de pescuit la crap.
O enigma pe intelesul tuturor – Part2
Datorita problemelor pe care le-am intampinat pentru multiplicarea primei parti a DVD-urilor, s-a hotarat ca aceasta parte a doua sa aiba o valoare de 35 ron, fonduri necesare pentru multiplicarea in continuarea a ambelor parti si a sprijini distributia acestora.

 
Cautati DVD-ul la magazinele de specialitate.