Currently browsing category

Pescuit la crap

Alegerea unei lansete de crap

Nu de multe ori pescari de crap se confrunta cu o mare dilema si anume alegerea lansetei pentru crap.
 
De ce trebuie sa tineti cont cand cumparati o lanseta de crap:

Puterea de aruncare a lansetei – lansete de crap incep de la 2.75lb si merga pana la 3.5lbs

cu cat puterea de aruncare este mai mare cu atat puteti incarca lanseta mai bine, deci puteti folosi plumbi mai grei sau saculeti de nada, stick-uri, …

Tipul lansetei –  lansete de crap  cu actiune: progresiva, parabolica sau de varf

tipul lansetei este important si anume:

o lanseta parabolica nu va va ajuta la aruncare insa in drill […]

Montura crap cu monitor

Datorita lestarii din fabricatie a momitorului,dupa lansare se va aseza intotdeauna in aceeasi pozitie. Acest lucru este realziat de fabricant prin inserarea corecta a plumbilor de greutate in momitor. Insa atentie sunt momitoare si momitoare, insa majoritoatea se comporta bine.
Pentru a evita incurcarea monturi cu momitor culisant in timpul zborului,se poate lega carligul cu panglica solubila,in partea opusa lestului.
Garantat va cadea cu carligul deasupra.Se poate folosi atat cu momeli narurale ,cat si cu boiliesuri,porumb etc.

Citeste mai multe detalii despre montura crap cu momitor
Alte monturi crap din sctiunea […]

Pescuitul la crap cu montura helicopter

Rig standard  +  montura Helicopter
Asa  cum bine se stie cel mai important element in pescuitul crapului nu este lanseta, mulineta sau mai stiu eu ce alt articol, ci este chiar montura  am sa incerc sa va prezint detaliat o montura standard de crap, si modul de confectionare a acesteia. Nu fac acest lucru pentru aceia dintre dumneavoastra care stiu si carora li se va parea banala, ci pentru cei care inca nu sunt la curent cu toate detaliile si care vor sa invete sa o faca in mod corect.
Multi dintre noi spunem ca stim sau […]

Pescuitul crapului – O enigma pe intelestul tuturor

 
A aparut  partea a doua a DVD-urilor despre pescuit la crap realizate de Grindean Razvan (Matrix) aceasta serie se numeste “Pescuitul crapului – O enigma pe intelesul tuturor”.
Un film interactiv despre tehnici, tactici, strategii, etc ce trebuie folosite in timpul unei partide de pescuit la crap.
O enigma pe intelesul tuturor – Part2
Datorita problemelor pe care le-am intampinat pentru multiplicarea primei parti a DVD-urilor, s-a hotarat ca aceasta parte a doua sa aiba o valoare de 35 ron, fonduri necesare pentru multiplicarea in continuarea a ambelor parti si a sprijini distributia acestora.

 
Cautati DVD-ul la magazinele de specialitate.