Recomandare jocuri distractive

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)

De obicei va recomand site-uri ceva mai serioase, insa ce farmec ar avea regulile fara micile exceptii?

Jocurile clasice cu masini ne-au fascinat tuturor copilaria. In prezent, odata cu trecerea timpului si continua evolutie a tehnologiei, copiii simt nevoia sa joace nu numai jocurile traditionale in aer liber pe care le-am jucat si noi, ci si jocurile online.

Copiii din ziua de azi isi compara scorurile cu prietenii, joaca in echipa sau individual jocuri de strategie sau cu masini.

Jocurile cu personaje din filme si desena animate cum ar fi : Mario, Fermierul Ted, Trenuletul Thomas, pe care copiii, chiar si atunci cand veneam obositi dupa sapte ore petrecute la scoala, de-abia asteapta sa le joace, sunt disponibile gratis pe jocuridemasini.ro, site pe care copiii pot sa se relaxeze jucandu-se intr-un mod educativ, care le va stimula inteligenta.

De asemenea, pentru cei mai pretentiosi dintre cei mici,s ite-ul pune la dispozitie jocuri cu tractoare sau chiar jocuri 3D, cum ar fi: Curse Americane, Mario Kart 3D, Curse ATV, Super Drift 3D.

Cu siguranta ca multitudinea de jocuri cu trenuri si jocuri cu tancuri vor fi foarte populare in randul baietilor, care cu siguranta vor aprecia Tancuri Commando 3, Tancuri Plutitoare sau Tancul Erou.

Si pentru fetite exista mai multe jocuri captivante, cum ar fi Biciclete de Jucarie – unde il poti ajuta pe Teddy Bear sau Dora, cursa pe bicicleta sau il poti ajuta chiar pe Mos Craciun sa-si conduca ATV-ul in jocul Santa Rider.

Distractie placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>