Thrill of the catch – joc de pescuit 3D

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)

Jocul de pescuit Thrill of the Catch  – Discovery a creat un joc de pescuit sportiv pentru ca toti pescarii sa se distreze in lumea virtuala a calculatoarelor.

Un joc foarte captivant si interactiv in categoria de jocuri cu pescuit care iti va pune mintea la contributie si te vor invata tainele pescuit.

Emotia capturi este mereu vie si te face sa astepti marea captura. Thrill of the Catch un excelent joc de pescuit 3D virtual pentru copii , tineri si elevi unde esti invitat sa arati ca esti cel mai bun pescar si prinzi cei mai mari pesti In acest joc de pescuit ai sanasa sa inveti speciile de pesti. O sumedenie de pesti din diverse ecosisteme asteapta sa fie explorate. Alege cu grija specia si invata cat mai multe despre ea.

Scufunda-te in adancul oceanului si vei descoperi o alta viata plina de mistere care asteapta sa fie explorata.

NU rata jocurile de pescuit pe rau de munte, pe lacuri din categoria de jocuri cu pescuit oferite de portalul de jocuri pentru pescari jocuripescuit.ro.

Spor la joc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>