Zuma blitz – cum se joaca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)

Daca nu ai auzit pana acum despre jocul Zuma, nu stii ce provocari ai pierdut. Dela lansarea din 2003 acest joc a ajus cel mai jucat jocu jucat joc de tip “ball-kill” din lume. In jocul clasic cu zuma jucatorul controleaza o broasca ce aunca bile de diferite culori. Trebuie sa tragi bilele spre cele de aceiasi culoare de pe traseu si trebuie eliminate pana ca bielele sa nu ajunga la finalul traseului. Din 2003 au fost  lansate o multime de versiuni de jocuri Zuma. Una dintre acestea la care ne referim astazi este jocul –  Zuma Blitz, versiune destinata doar utilizatorilor online de pe Facebook. Daca nu ai mai jucat pana acum Zuma Blitz, iata ce te asteapta si cum trebuie jucat jocul.

In fiecare saptamana, jocurl Zuma Blitz vine cu un nou traseu cu un design al fundalului diferit. Fiecare traseu in parte are propriile provocari insa fiecare incepe cu aceleasi principii de baza: tunelele, de unde ruleaza bilele colorate; craniile, spre care ruleaza bilele. Jocul tau se poate in doua moduri diferite:
1. Timpul expira intr-un minut
2. Bilele pot ajunge la craniu inainte de a fi distruse.

In Zuma Blitz ai la dispozitie doar un minut pentru a inscrie cat mai multe puncte. Fii atent dupa bilele cu clepsidra. Aceste bile iti ofera cate 5 secunde in plus de fiecare data cand sunt distruse. Incearca sa iti tii jocul cat mai mult ruland astfel incat sa reusesti sa aduni cat mai multe puncte.

Potriveste bilele – Bilele care ruleaza pe traseu sunt in pachete de cate 2-3-4-5 sau mai multe de aceeasi culoare. In functie de bila pe care broasca o are in gura, trebuie sa tragi spre bilele de aceeasi culoare pentru a le distruge.

Deasemenea, prin intermediul click dreapta, poti schimba bila cu care tragi. Culoarea cu care va fi schimbata cea initiala este afisata de fiecare data pe spatele broscutei. Daca iti plac jocurile cu bile te invitam sa citesti mai mult despre aceste jocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>