Zuma si jocurile cu bile in 2014

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)

Despre  jocurile cu bile Zuma putem spune inca de la inceput ca sunt unele dintre cele mai indragite jocuri din toate timpurile, iar acum este disponibila si varianta online a acestui joc. Astfel jocul este unul cat se poate de popular indiferent despre ce varste vorbim, fie ca facem referire la cei mici, sau cei mai mari. Pot fi jucate indiferent de varsta si poate sunt atat de cautate deoarece te pot face sa te relaxezi dupa o zi dificila, si aveti de asemenea mai multe optiuni de joc, dintre care puteti alege. Puteti juca Zuma, avand drept tematica lumea veche, si antica, Orasul Interzis, sau vechii egipteni. Jocurile de Zuma, au de asemenea si melodii pe masura, care va pot transpune in spiritul jocului, si al cautatorului de comori.

kung-fu-zumaCele mai multe jocuri Zuma, au si unele chestii de pe urma carora puteti beneficia si aici facem referire la bonusurile de joc, si la diamantul roz, cel care va poate ajuta sa eliminati un numar mai mare de bile de aceeasi culoare, fara ca acest lucru sa presupuna un efort exagerat.

Veti avea satisfactia ca puteti trece la urmatorul nivel fara probleme, si veti acumula experienta pe parcurs, iar in scurt timp veti fi capabili sa duceti la bun sfarsit un astfel de joc. Insa pe langa toate aceste lucruri trebuie sa fii atent deoarece orice greseala se plateste, ceea ce inseamna ca numarul de vieti se poate micsora constant.

Trebuie sa devii unul dintre cei mai buni arheologi si cautatori de comori pentru a trece nivel dupa nivel, si pentru a gasi marea comoara. Nu trebuie sa te lasi speriat de obstacolele ce vor aparea pe durata jocului, deoarece daca vei fi capabil sa treci peste acestea atunci victoria nu este departe.

Cei care practica aceste jocuri cu bile Zuma, sunt diferiti in ceea ce priveste varsta si categoriile sociale, ceea ce inseamna ca este un joc destul de popular la nivel global.

Spor la joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>